Доставка та повернення

Доставка товару

 

Доставка товарів здійснюється Новою Поштою по всій території України.

Покупець самостійно отримує замовлений товар на складі транспортної компанії “Нова Пошта”.

Вартість доставки оплачується Покупцем та розраховується на основі чинних тарифів перевізника. Вартість буде різною в залежності від кількості товару, його ваги та габаритів. Вартість доставки розраховує транспортна компанія “Нова Пошта”.

 

Спосіб оплати

 

Оплата замовлення можлива наступними способами:

- онлайн оплата на сайті - за допомогою банківських карт Visa/MasterCard через платіжну систему сайту Portmone;

- оплата накладним платежем у відділенні Нової Пошти - оплата товару в момент його отримання на пошті;

- оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок продавця - в признчаенні платежу повинен бути вказаний номер замовлення.

 

Повернення товару

Увага! Ретельно перевіряйте замовлення при отриманні!

У разі виявлення некомплекту або пошкоджень, ви маєте право не оплачувати товар і відмовитися від його отримання, склавши акт (претензію).

Ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій з товаром на вашу користь, якщо товар не був перевірений при отриманні.

Будь ласка, завжди перевіряйте цілісність упаковки, відсутність механічних пошкоджень і комплектацію, наявність всіх одиниць товару при отриманні замовлення!

При отриманні замовлення ви завжди можете відмовитися від будь-якого доставленого товару, у відповідності до Закону України про права споживачів.

Відповідно до Закону України про захист прав споживачів повернення товару можливе лише при збережені Чеку та пошкодженого товару.